Високо кръвно Лечение! Как да свалим високото кръвно за 90 дни?

Високо кръвно Лечение

Високо кръвно Лечение! Как да свалим високо кръвно за 90 дни?

Високо кръвно Лечение! Предполагам си мислиш, че е подвеждащо заглавие. Но ако имаш високо кръвно или имаш познат, близък или роднина, който има и искаш да разбереш как да помогнеш на себе си или на близък човек, това е най-важната статията, която трябва да прочетеш.

В тази статия ще научиш всичко за високото кръвно. Кои са двете причини, поради които се вдига кръвното, до това как да го излекуваме и никога повече да не се вдига. 

Ще споделя с теб какви са митовете, защо лечението на докторите не работи, какво точно представлява високото кръвно и колко е лесно да предпазиш себе си от здравословните проблеми, които са в следствие от високото кръвно.

В този момент се питаш от къде знам тази информация и дали написаното в тази статия е истина, или пък не?

Дали е възможно човек да нормализира високото си кръвно и да не го вдига никога повече?

Разбира се, че е възможно!

И е толкова е лесно само когато знаеш как точно работи тялото и какво е необходимо да му подсигурим, за да е здраво и да работи оптимално.

Информацията я научих в момента, в който ми се наложи да го направя. Вярвам в теорията, че всичко, което се случва в нашия живот е с цел и за наше добро.

Явно в точно този момент за мен е било важно да се появи предизвикателството да намеря правилното решение на високото кръвно и да помогна на близък роднина да се излекува от него.

Така отделих близо половин година в задълбочено изучаване на това заболяване и смело мога да кажа, че мога да помогна на всеки един човек, който има високо кръвно да го нормализира. Всеки един! Точно така! Прочел си правилно.

А защо съм толкова уверен? Защото, когато разбереш колко е лесно и просто е да свалиш едно високо кръвно, приложиш го и се убедиш сам в резултатите, няма как да не си толкова уверен.

И след като написах тази статия и започнах да продавам нашия пакет за високо кръвно, десетки клиенти споделиха подобрения и стабилизирането на стойностите само след месец прием на продукта. Други пък тотално стабилизираха кръвното си само за няколко месеца с нашия пакет.

Тоест информацията в тази статия работи. Само си отдели няколко минути и я прочети!

Преди да продължим напред, важно уточнение:

Не съм доктор по медицина, нито каквото и да е доктор, фармацевт или пък медицинско лице. И по закон нямам право да лекувам никого. В тази статия споделям информация с ясната цел, който иска да знае повече информация как сам да се излекува, да го направи. Не нося никаква правна отговорност за последствията от приложените стратегии и препоръки посочени в тази статия.

Какво ме подтикна да започна моето изследване в тази област?

Можеш ли да познаеш? Неефективното лечение на докторите и тяхната некомпетентност по темата.

Нямам нищо против докторите като хора, а против системата, по която са обучавани и факта, че са като коне с капаци(или поне повечето от тях) научили една информация преди десетки години и никога не оспорват истинността й.

Не харесвам хора, които нямат критично мислене и приемат всичко, което им се каже като чиста монета, особено хора, на които би трябвало да се доверяваме, когато имаме здравословни проблеми.

Точно тези хора, на които всички ние издържаме, плащайки си лично или пък нашият работодател, здравните си осигуровки.

Поне малко допълнителна осведоменост и четене по темата не е излишно. Но както и да е.

Ясно е, че да четеш тези редове и ти си крайно разочарован и бесен на стандартната медицина, която вероятно те държи десетки години на едни и същи лекарства за високо кръвно и то никога не спада. Грешка, поддържа го, но не ти решава проблема.

За това знаейки какво ще научиш в тази статия и защо тя е написана (да разбие митовете и да каже истината на хората в очите), нека преминем към същността и започваме с …

Как се получава така, че вдигаме високо кръвно?

women-wondering

 

Нека разгледаме какво казва Уикипедия по случая:

Хипертонията, наричана още високо кръвно налягане и артериална хипертония, е хронично заболяване, при което кръвното налягане в артериите е трайно повишено. Високото кръвно налягане принуждава сърцето да изразходва повече енергия, за да осъществява циркулацията на кръвта в кръвоносните съдове, и така изтощава сърдечния мускул. Определянето на кръвното налягане включва измерването на две стойности – систолна и диастолна, – които зависят от това дали сърдечният мускул се съкращава (систола), или се отпуска между ударите (диастола). Нормалното кръвно налягане при покой е в диапазона 100 – 140 mmHg систолно (горна граница) и 60 – 90 mmHg диастолно (долна граница). Високо кръвно налягане има, когато редовната измервана стойност е 140/90 mmHg или по-висока.

Хипертонията е главен рисков фактор за инсулт (мозъчен удар), инфаркт на миокарда (сърдечен удар), сърдечна недостатъчностаневризма на артериите (аневризма на аортата), периферна артериална болест и хронично бъбречно заболяване. Дори умереното повишаване на артериалното кръвно налягане скъсява продължителността на живота. Промените в хранителния режим и начина на живот могат да подобрят контрола на кръвното налягане и да намалят риска от здравни усложнения. Ако това не помогне, се преминава към медикаментозно лечение.

Тук няма да си позволя да кажа нищо, освен че наистина добре е обяснено какво точно е хипертонията.

Къде обаче идва проблема в този текст?

Че ако диетата и начина на живот не помогнат, се преминава към медикаментозно лечение.

Не смятам, че е необходимо по-добре от това да се дефинира високо кръвно.

Все пак не съм доктор и не искам да дефинирам заболяването. Искам да ти дам една друга гледна точка и по-важно – истината, която в Уикипедия, нито в други здравни блогове и сайтове няма да намериш.

И за това започваме детайлно всяко едно изречение от причините посочени в Уикипедия да ги разгледаме внимателно и да ги обясним.

Първичната (есенциална) хипертония е най-често срещаната форма на хипертония – 90 – 95% от всички случаи.[1] В почти всички съвременни общности кръвното налягане се покачва с напредването на възрастта и рискът от развиване на хипертония в по-късна възраст е значителен.

Важен въпрос:  „Какво се случва с тялото с годините, че хората развиват високо кръвно?“

Много просто. Тялото започва да намалява своя ресурс от минерали. Как и защо се случва?

Нека погледнем живота си отстрани.

Portrait of tired young business woman with laptop at the office ; Shutterstock ID 148515530; PO: today.com

Докато сме млади до 15-23 години, какви отговорности, стрес и проблеми имаме?

Не много.

Живеем от днес за утре, не работим, храним се горе долу здравословно и тялото ни има определен ресурс от витамини и минерали. 

Обаче ставаме на 30, вече с дете, работа, проблеми, стрес, загуба на близки хора и живота вече не е същият.

Какво се случва в тялото през това време?

Ако не сме се хранили здравословно, ресурса на минерали и витамини в организма намалява повече и повече и ако изпитаме един силен шок, като загуба на близък, катастрофа, развод или нещо друго, изпитваме големи количества негативни емоции и стрес.

Познай как тялото се справя с този стрес? С алкохол? Не 🙂

Чрез използването на ключови минерали, за да неутрализират всичките киселини, които се образуват от стреса.

И така в един момент като свършат минералите, тялото започва да вдига кръвно, да трупа мазнини, някои хора развиват диабет и т.н.

Има и друга основна причина да нямаме достатъчно минерали и витамини в тялото си.

Две по-точно.

Първата е, защото не взимаме хранителни добавки с витамини, защото явно сме много умни.

Втората обаче е защото в храната вече няма хранителните вещества.

През 1900 година, в 30 грама спанак е имало 158 мкг от минерала желязо. Днес – 2 мкг. През 1900 година мъжете са произвеждали в един милилитър семенна течност над 100 милиона сперматозоиди, днес – 5. Ето ти два реални примера които показват защо хората сме в огромен минерален дефицит и сме в все по-лошо здравословно състояние. 

Ако в ранните си години си живял на село и си ял зеленчуци от градината на баба, знаеш колко вкусни са били те. Защо са били вкусни ли? Защото в тях е имало витамини и минерали дошли от почвата. Как са се озовали там обаче?

Защото баба ти, като се топли на печка с дърва зимата, събира пепелта и я изсипва в почвата и витамините и минералите от пепелта после се озовават в теб чрез зеленчука.

Ако не знаеш, пепелта от изгорената дървесина е пълна с минерали, витамини и други вещества, които не са изгорели в огъня. Това са същите минерали и витамини, които дърво изсмукало от почвата през корените.

За това и преди 50 години е имало по-малко случаи на високо кръвно, наднормено тегло и диабет.

А сега всеки втори с диабет или високо кръвно.

ЗАЩОТО НЯМА МИНЕРАЛИ В ОРГАНИЗМА!!!!

Запомни това преди да продължим напред.

Хипертонията е резултат от комплексното влияние на генетичните фактори и факторите на средата. Идентифицирани са множество гени, които оказват по-слабо влияние върху кръвното налягане,[21] както и някои гени, които оказват огромно влияние,[22], но генетичните предпоставки за хипертонията все още не са добре проучени.

Това е такава лъжа.

Генетичните фактори не влияят въобще и е доказано от Д-р Уолак още през 90-те години на миналия век и публикувано в неговата книга.

За това спри да вярваш, че ако твоя баща е имал високо кръвно и ти ще имаш.

Причината за връзката в някои случаи, не във всички обаче e, че много вероятно е както се е хранил бащата, така ще се храни и сина или дъщерята.

Тоест, не е генетично, а навик и начин на хранене. Това означава епи-генетика – формиране на генетиката от външни фактори като среда, навици и т.н.

Няколко фактора на средата оказват влияние върху кръвното налягане. Факторите, свързани с начина на живот, които понижават кръвното налягане включват намален хранителен прием на сол,[23] увеличена консумация на плодове и на продукти с ниско съдържание на мазнини („Диетични подходи за спиране на хипертонията“ – „Dietary Approaches to Stop Hypertension“ – DASH диета). 

Ето още една лъжа и мит. Че солта води до увеличаване на кръвното.

Тя няма нищо общо.

Проблема идва, защото когато имаме високо кръвно и намалим месни и млечни продукти, нямаме достатъчно аминокиселини(протеини) в организма и тогава приема на сол води да усложнения.

Но солта няма нищо общо с високото кръвно.

Ако някога си гледал животни, да си чувал за ветеринар, който казва да ограничиш количеството сол на кравите примерно до само няколко близвания на ден, за да не вдигнат кръвно? Ха-ха.

Само че ние хората сме по-умни.

И вярваме на тъпата пропаганда и че солта водела до високо кръвно.

Мале, колко сме глупави хората…

Вярваме на всичко, което ни се каже, без дори да го подложим под съмнение.

Трагедията през 93-та и връзката й с високото кръвно и солта!

През 93-та година в САЩ в следствие на топлинната вълна, много хора загиват от високите температури. И всички тези хора са загинали поради вина на личните им лекари. 

Ето защо. Както знаеш, докторите препоръчват да не се приема голямо количество сол, ако имаш високо кръвно. 

Седмица след тази вълна на високи температури, се намира връзката между всички загинали или стигнали до болницата хора.

И тя е, че ВСИЧКИ те са били с високо кръвно налягане или са имали проблеми със сърцето. И след като са намалили консумацията си на сол, са загинали от високи жеги.

Другия път, като доктора ти кажа да не ядеш много сол, разкажи му тази история, белким вземе да спре да казва на хората тази чутовна глупост.

Няма до ден днешен изследване, която ясно да доказва, че солта е вредна за тялото и има някакво влияние върху високото кръвно. 

Също така вярваме, че и високото кръвно не се лекува, а само се поддържа ниско.

Напук на докторите, ти казвам, яж повече сол, холестерол и животински мазнини и няма да имаш никакви здравословни проблеми.

Упражнения,[24] отслабване[25] и намаляване на консумацията на алкохол също помагат за понижаване на кръвното налягане.[26] Възможната роля на други фактори, като например стреса,[24] консумацията на кофеин,[27] и недостига на витамин D[28] все още не е достатъчно изяснена. 

Да разгледаме как спорта влияе върху образуването на високо кръвно.

Когато спортуваш активно или имаш работа, където работиш на открито и при високи температури, всичко води до изразходване на повече минерали в тялото. Както от физическата активност, така и от потенето. 

Тялото използва наличния ресурс от минерали, за да поддържа нормалната температура на тялото. За да не прегреем от топлината и да припаднем, тялото се поти и в потта се отделят и не малко количество минерали.

Всеки едно да караш колата си с по-висока скорост. Изразходва повече гориво, масло и т.н.

Имах една клиентка с високо кръвно, която работеше в компания, където 12 часа работеше на много високи температури и беше развила високо кръвно. Разбира се, ние го свалихме, но ето още един пример как външни фактури влияят върху здравето ни и конкретно високото кръвно налягане.

И какво става като изразходваме всичкия ресурс на минерали в организма и не го възстановим?

Проблемите започват.

 

Как точно работят кръвоносните съдове и как точно се появява високото кръвно налягане?

cholesterol_in_artery_750x500

За да разбереш колко лесно се лекува високото кръвно, трябва да разбереш как работи организма и в частно кръвоносните съдове.

В тялото имаме три вида кръвоносни съдове.

Ще разгледаме обаче водещите два – артериите и вените. Артериите изтласкват кръвта от сърцето към тялото.

Вените връщат обратно кръвта.

Разликата обаче е, че артериите имат мускули и те се свиват и отпускат, за да се създава това налягането и кръвта да се движи по-бързо от сърцето към останалата част на тялото.

Точно това се измерва, когато се измерва кръвното. Налягането на артериите.

Когато някъде имаме запушена артерия или не до края отпуснала се артерия, се повишава налягането.

Същия принцип, като когато сложиш маркуч на чешма и натискайки с пръстите маркуча, водата след това тече по-силно като налягане. Защото намаляваме обема.

Точно това се случва и с твоята артерия, за да се увеличи налягането.

Но какво води до намаляването на обема?

Когато от сърцето излезе кръв и тя навлезе в артерията, тя се свива, за да я изтласка.

Когато обаче тя не се отпусна до край, се намалява обема и се увеличава налягането. Как артерията се свива и отпуска? Както всеки един мускул в нашето тяло.

Чрез Магнезий и Калций.

Когато ги няма налични в тялото, артерията се свива, но не се отпуска до край и така вече имаме високо кръвно.

Питай се дали всеки един ден ядеш броколи, кисело мляко, приемаш по 1,2 г Калций и 0,6 г Магнезий?

Ако не, ами ето ти я причината.

Ако това ти се струва като лъжа или измислица, нека направим един експеримент.

Ще те питам няколко въпроса и ако успея да позная друг здравословен проблем който имаш, ще се съгласиш с мен, ок?

 • Изпитваш ли проблеми със съня?
 • Изпитваш ли проблеми със ставите?
 • Изпитваш ли проблеми с неотпочиналост на мускулатурата вечер преди лягане или като цяло?
 • Имаш ли проблем със зъбите?
 • Имаш ли депресия или рязка смяна на настроенията?
 • Имаш ли болка в долната част на гърба?
 • Да си имал проблеми с бъбреците?
 • Крампи в мускулатурата?
 • Паник атаки?

Всички тези състояние, заболявания са пряко свързани с липсата на минералите Калций и Магнезий. За това имаме нужда от тях и то в огромни количества на ден – 1,2 г. Калций и 0,6 г. Магнезий.

Няма други минерали, при които дневната препоръчителна доза да е толкова голяма.

Справка, минерала Хром – 60 микрограма, не милиграма. Цинк – 12 мг. А Калция – 1200 мг или 1 200 000 микрограма. Сам разбираш колко големи стойности са това.

През 1980 г. МакКарън създава теорията, че липсата на Калций води до високо кръвно налягане. След това над 30 изследвания доказва пряка връзка между дефицита на Калций в организма и появата на високо кръвно. 

В последните години, изследвания които се правят, ясно доказват, че хората с високо кръвно които не могат да го излекуват, всичките имат дефицит на Калций. 

Мисля че дебата дали Калция и Магнезия имат връзка с високото кръвно трябва да спре и да започне да се говори повече за това, как да взимаме по-големи количества от тези минерали, за да нямаме никога повече този проблем.

Има ли връзка между високото кръвно и високият холестерол?

Нека уточним нещо много важно. Холестеролът е едно от най-важните вещества в нашия организъм.

Без него сме пътници. Не се шегувам.

Холестеролът е съставна част на половите хормони, мозъка, има го във всяка клетка. Той е толкова важен, че черния дроб го произвежда при нужда.

Холестерола не е толкова проблемен, а дори е абсолютно задължителен.

Миналата година имах клиент с паник атаки и мисли за самоубийство. Беше изпитал огромен стрес след определено събитие, което се бе случило в неговия живот.

Диетата, която му препоръчах беше основно на протеини и мазнини съдържащи холестерол. След един месец, с правилните добавки, той вече беше нов човек. Тремора(треперене) на ръцете беше почти изчезнал, мускулните крампи – също. Паметта възстановена. Паник атаките вече ги нямаше.

Болестта на Алцхаймер е точно причинена от недостатъчно холестерол в тялото и в частно в миолина, който е съставна част на мозъка.

И след като уточнихме това, да ти обясня сега как точно се образуват тези полепи холестерол в артериите.

Когато се храним по идиотския начин с пържени храни, меса с нитрати и други вредни храни, какво се случва в организма?

Пържените храни водя до възпаления. Възпаления водят до отделяне на свободни радикали. Всичките свободни радикали атакуват стените на артериите.

Те атакуват тези места, където е най-тънка стената на артерията.

И тогава холестерола се залепва с цел да неутрализира тези свободни радикали, защото ако не го направи, тези свободни радикали ще разядат артериите и ще умреш от кръвоизлив.

Така холестерола играе ролята на пожарникар, който гаси пожарите в организма причинени от възпаленията породени от идиотското хранене с пържени храни, меса с нитрати и т.н.

И когато продължаваме да се храним по този начин, без да знаем какво се случва в организма ни, в един момент толкова много се е натрупал този холестерол, че се запушват кръвоносните съдове до такава степен, че вече получаваме инсулт или инфаркт.

Честито. Другия път пак си изпържи картофки 🙂

И да стигна до отговора на въпроса, полепналия холестерол по стените на артериите няма нищо общо с липсата на минерали в организма, които са реалната причина за неефективното свиване и отпускане на артериите, което води до високо кръвно налягане.

Но когато се натрупва холестерол по стени на артериите, определено пречи на правилното кръвоснабдяване.

Решението на този проблем са минералът Селен и Омега 3-6-9 мастни киселини. Приемайки ги, прочистваш холестерола от артериите и предпазваш артериите от бъдещи запушвания.

Също така Селена защитава тялото от свободните радикали и предпазва клетките. 

По-надолу в статия ще видиш, че точно тези добавки са препоръчани в пакета за сваляне на кръвното.

Но разбира се, ако продължиш да ядеш пържени храни и да взимаш по 100 шишета със Селен и Омега 3, няма да имаш резултати.

Какво освен цигари и алкохол влияе за високото кръвно налягане?

 

1

Алкохола, цигарите, кафето, всички тези неща влияят негативно на тялото и се използва голям ресурс от минерали да се неутрализират тези токсични вещества.

Но ако приемаш достатъчно добавки с Калций, Магнезий и пиеш по една чаша ракия, вино или друг алкохол, не смятам, че е чак толкова голям проблем.

Като цяло е добре да не пушиш и пиеш алкохол, но няма да ти кажа да го направиш, защото знам, че няма да има резултат.

Сега на бързо да отговоря на най-често задаваните въпроси от клиенти  с високо кръвно.

Какво да направя, за да не се ядосвам и да не вдигам кръвно?

Медитирай.

Не се шегувам.

Най-добрия начин човек да овладее себе си и нервите си, не са лекарства за нерви, а медитация. Ако не знаеш как, ето ти линк към статия за медитация, която написах преди време. Кликни тук

Като оставим тази практика на страна, чисто физиологично, знаейки че в момент на нерви изразходваш повече минерали, след като се ядосаш, изпий още една доза минерали и витамини и няма да ти се вдигне кръвното.

Доколко високото кръвно налягане зависи от психиката?

Не зависи въобще.

95 % от случаите да имаме високо кръвно е липсата на минерали и витамини.

Другите 5 % са проблеми с бъбреците, който проблем пак е свързан с липса на минерали в организма, както и запушените кръвоносни съдове в бъбреците.

За по-добра психика, чети повече позитивна информация и приемай повече зелен чай и холестерол, за да е здрав и голям мозъка ти.

Какви превантивни мерки да се предприемат?

Ако нямаш високо кръвно, но си на години и искаш да не стигнеш до това състояние, просто се храни здравословно, приемай комплексни витамини и минерали като добавка и би трябвало всичко да е наред.

Разбира се, гледай добавката да има високи количества на Калций и Магнезий или ги взимай отделно като отделна добавка.

Как излишните килограми влияят на кръвното налягане?

Много просто. Причината за натрупване на излишни килограми е така нареченото заболяване Pika(Пайка).

Което означава дефицит на минерали.

При животните, когато се наблюдава това заболяване, те гризат дървесина, защото в нея има много минерали и витамини.

Когато нямаме нужните минерали и витамини, ние изпитваме един глад за сладко или глад за каквото и да е.

Това състояние е характерно час-два след ядене, когато хем сме се наяли, хем пак ни се яде нещо и отваряме хладилника и гледаме като идиоти търсейки нещо.

Какво търсим? И ние не знаем.

Защото за съжаление тялото ни не може да ни говори.

Ако можеше, щеше да ни каже Дай ми витамини и минерали, глупако!“ и нямаше да има един човек с наднормено тегло.

И когато ние след хранене пак сме гладни, се тъпчем обикновено със сладки неща, бързи въглехидрати, те се трупат като мазнини и този процес продължава.

Когато отслабнем, вероятно сме започнали да се храним здравословно и в тялото ни вече има повече минерали в следствие на променената диета и приема на повече свежи зеленчуци.

Това води и до подобряване на здравето ни във всяко едно отношение – енергия, нива на кръвна захар, високо кръвно, сън и т.н.

След като отговорихме на едни от най-задаваните въпроси, нека преминем към стандартното, но пък неефективно лечение на докторите.

Как лекуват докторите?

how-to-find-a-doctor-in-croatia

За да разберем как лекуват докторите, трябва да погледнем малко по-назад във времето и да проследим с годините как медицината се превърна в контролируем бизнес модел, който не цели да ти помогне да подобриш здравето си, а да те направи клиент.

За тази цел се програмират хората как здравословни проблеми като високо кръвно, диабет, артрит и т.н. нямат лечение.

И когато една лъжа повторена хиляди/милиони пъти от различни хора, предимно доктори, тя става истина.

Но дали е така? Разбира се, че не.

Ако ти свалиш кръвното си със 100 лева добавки, след това ти като клиент не струваш нищо на големите фармацевтични компании.

Но ако всеки един месец твоите лекарства струват по 100 лева, като ти плащаш примерно 40, държавата 60 лева, ето ти го бизнес модела. Така можеш и да си купуваш политици, които да ти ходят по свирката и да нагласят така законите, че да ти помагат да печелиш повече. 

Капитализъм, демокрация му кажи 🙂

Водил съм безброй много разговори с фармацевти, доктори и всеки път става разгорещен спор, в който те толкова са убедени, че тези болести няма лечение, че да се опиташ да ги убедиш, дори показвайки реални примери и изследвания, няма никакъв резултат.

Все едно да се опитваш да атеист да му говориш, че съществува Господ. Пълна загуба на време.

Знаейки тази информация, вече разбираш защо докторите изписват лекарства, а не хранителни добавки.

Но целта на нито едно от лекарствата не е да реши проблема, а да го контролира.

Тоест, да се поддържа нивото на кръвното под рисковите норми.

Дори не искам да навлизам в детайли за всяко едно от лекарствата които докторите препоръчват. Познавайки техния модел на мислене ми е напълно достатъчно да знам, че няма да помогнат.

Пък да не говорим за страничните ефекти от тези лекарства. Има няколко изследвания, които намират връзка между бета-блокарите, които са едни от препоръчваните лекарства за високо кръвно, с образуването на диабет и натрупването на наднормено тегло.

Обяснението?

Представи си каква мъка за тялото са тези лекарства и колко минерали се изразходват да спасяват положението от негативните странични ефекти от тях.

В общи линия, без тях е най-добре.

И като знаем, че доктора няма да ни помогне, какво правим? Какво е решението?

solution

Както вече разбра, за да нормализираш и никога повече да не се тревожиш за своето кръвно налягане, просто трябва да взимаш хранителни добавки и да се храниш здравословно.

 

Ето го плана за подобряването на здравето ти и сваляне на високото кръвно:

 1. Хранителния режим го променяме – без глутен(пшеница, ръж, ечемик и овес), пържени храни, меса с нитрати, олио и зехтин от бутилка. Наблягаш повече на млечни, месни продукти, краве масло. Стремиш се да приемаш повече холестерол, сол, животински мазнини и протеини. Повече зеленчуци, ядки и семена. Добавяй към месата и задушени броколи и се стреми колко можеш повече да ядеш броколи, защото имат доста хранителни вещества и в частно ефективно усвоим Калций.
 2. Започваш ежедневно да приемаш хранителни добавкиВзимаш Пакет Високо Кръвно от сайта на sim-nutrition.com.Пиеш по един пакет на месец. В него има 4 продукта, които ще ти помогнат да свалиш кръвното. Ето как точно:

SCITEC Multi Pro Plus е иновативен комплексен продукт, който съдържа огромно количество на най-важните витамини и минерали в над 100 % от дневния прием дози. Абсолютно задължителен продукт при борбата с високото кръвно.

Calcium Magnesium & Zinc with Vitamin D – Приема на допълнително ключовите минерали като калций и магнезий е повече от задължително, за да нормализираме кръвното.

Hawthorn Berry – Билката глог е изключителен помощник в борбата с високото кръвно и сърдечно-съдовите заболявания.

Haya Labs Omega 3-6-9 – Омега 3 мастните киселини са необходими за ефикасното функциониране на мозъка и тялото на клетъчно ниво. Но в този случай, Омега 3 мастните киселини помагат за премахването на натрупването на холестерол. Така прочистваме артериите и нормализираме кръвното налягане.

Приемай този пакет в рамките на 2-3 месеца и наблюдавай какви резултати ще постигнеш.

Какви резултати можеш да очакваш?

040517_bloodpressure_THUMB_LARGE

 

Резултатите зависят от дисциплината която имаш да прилагаш посочените съвети.

Също така зависи от това колко високо е твоето кръвно налягане.

Ако следващ стриктно съветите посочени по-горе, между 1 и 3 месеца е нормално да се очаква нормализиране на кръвното налягане.

Разбира се, ти трябва да го измерваш седмично по веднъж и да записваш и следиш какъв е прогресът.

Ето какво да направиш сега:

 1. Поръчваш пакета хранителни добавки от тук. Не умувай много дали въобще трябва да пиеш добавки, а действай!
 2. Започваш да се храниш малко по-здравословно спазвайки препоръките по-горе. Създай навика всяка вечер с вечерята да изяждаш по половин килограм задушени броколи и 100 грама ядки и семена като бадеми, сусам и т.н.. В тях имаме първо високи количества Калций и Магнезий и второ – те се усвояват изключително добре.
 3. Следи всяка една седмица нивото на кръвното налягане и в момента в който го свалиш, можеш да намалиш дозата на лекарства. След това изчакай две три седмици, премери го отново и ако пак е нормално, можеш да пробваш тотално да спреш лекарствата.

Надявам се статията ни „Високо кръвно Лечение! Как да свалим високото кръвно за 90 дни?“ да ти е била полезна. Целта ми за тази статия е да помогне на повече хора знаят истината за високото кръвно налягане и колко лесно е неговото лечение.

За това те моля, сподели я с близки и познати и помогни и на другите хора да знаят истината. Защото знанието е сила!

––––––––––––––––––––

ВАЖНО! Ако искаш да ти помогна лично да постигнеш БЪРЗИ РЕЗУЛТАТИ , запиши се за БЕЗПЛАТЕН предварителен разговор на този линк тук: http://wp.viktorsimeonov.com/health-consultation/