Как да отслабнем веднъж завинаги?

Как да отслабнем веднъж завинаги?

Защо напълняваме, защо качваме килограми?

Защото организма има нужда от витамини и минерали и когато не му ги доставяш ежедневно, тялото ти те кара да се храниш още и още и така напълняваш.

Проблема не е приема на повече храна. Проблема е липса на минерали и витамини, които са причината организма да ни кара да се храним с повече храна.

Когато приемаме нужното количество витамини и минерали, тялото вече няма да е гладно и няма да ви подтиква да се храните още и още и така спираме процеса на складиране на излишни мазнини и така съответно почвате да горите мазнини и да отслабвате.

Ето няколко идеи как да отслабнете веднъж завинаги:

1. Приемайте качествена храна

Давай на организма си нужното количество важни микроелементи чрез добавки и чрез прием на качествена храна – сурова храна.

30% протеин, 50 % мазнини и 20 % зеленчуци –  това е магическата формула която е хубаво да спазвате при всяко едно хранене, за да сте в максимално добро здраве.

2. Яж мазнини да отслабнеш

Приемайте повече мазнини като яйца, авокадо, риба, кокосово масло, ядки и така приемайки повече мазнини, ще горите повече мазнини.

Тоест заменете приема на въглехидрати с мазнини и ще отслабнете значително.

От дневния прием на калории – 70 % мазнини, 25 % протеини и само 5 % въглехидрати.

Това означава само 15 – 30 г въглехидрати на ден. Без торти, коли, кафета с 3 пакетчета захар в тях, натурални сокове и всичко друго, което има много захар.

Така тялото при нужда от енергия ще гори мазнини и ще използва мазнините само и така ще отслабнете значително.

 3. Приемай витамини, минерали и омега 3,6,9 мазнини всеки един ден

Ако искате да сте здрави и да не боледувате(казвам го от личен опит, близо 3 години без да съм боледувал), приемайте нужните дози за организма витамини, минерали и омега 3,6,9 мазнини.

Ето от какво има нужда вашето здраве:

90-те за дълъг живот:

  • 60 микроелемента,
  • 16 витамина,
  • 12 аминокиселини
  •  3 омега – 3, 6, 9 мазнини.

Приемай ги всеки един ден и ще се радваш на отлично здраве и високи нива на енергия.

И ако в този момент имаш съмнения дали това наистина работи, ще ти споделя следния резултат. Човек в моето семейство следвайки тази моя стратегия успя да свали 25-30 кг за близо 3 месеца и то без да спортува всеки един ден във фитнеса.

Ти прецени дали да я изпробваш.

Надявам се да ти е харесалата статията и да ти е била полезна.

Ако искаш да научиш повече информация за  отслабване, виж моята най-новата електронна книга. В нея ще научиш всичко необходимо какво да правиш и какво да не правиш и готов хранителен режим, който само трябва да спазваш за да си здрав и да свалиш излишните мазнини при нужда. Виж я на този линк тук.